Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (4.09 secunde)
Rudele si apropiatii au venit sa isi ia ramas bun de la Nae Nicolae pe stadionul din Stefanesti, apoi l-au condus la groapa.
Cine este romanul care a inventat DVD-ul, iar acum e celebru in Silicon Valley Romanul s-a nascut inainte de toate descurcaret. Pentru noi e de fiecare data o surpriza placuta sa descoperim conationali care isi iau ideile si nu doar le proiecteaza ci le transforma in produse functionale, inovatoare.
Amintirile dureroase ale lui Sergiu Nicolaescu "Visul meu nu sunt filmele politiste sau de aventuri, ci filmele de arta", le povestea Sergiu Nicolaescu reporterilor "Adevarul", intr-unul dintre multele interviuri pe tema Revolutiei. Dar Sergiu Nicolaescu divaga mereu de la discutiile despre 1989.
Dan Jianu din Ploiesti participa cu decoratiuni personalizate la targul de Rusalii organizat in Parcul Kiseleff.
Mancatul, bautul si fumatul, niciodata la volan Prin comparatie cu alte activitati care ne distrag atentia, acesta poate parea benign, pentru ca nu necesita prea multe miscari suplimentare la volan, iar sandvisul sau sticla de apa pot fi desfacute fara pericol atunci cand asteptam la semafor.
Magda Marincovici) Saptamana trecuta profesorul doctor Mircea Beuran a efectuat 20 de interventii chirurgicale. Nimic suprinzator, daca tinem seama ca media de operatii realizate saptamanal de domnia sa este intre 20 si 22 de interventii.
Am gasit pe un blog (turistintaramea.blogspot.ro) un text despre calatoria unui turist cu bacul de la Chiciu. Turistul roman venea de la mare, petrecuse un sejur pe litoralul bulgaresc si descoperea cu uimire un loc fascinant:
Este pentru prima data cand raspund public unuia din sutele de mesaje pe care le primeste anual un editorialist drept comentarii la articolele sale. Saptamana trecuta m-am declarat un admirator infocat al noii viziuni europene propuse de doamna Angela Merkel, Cancelarul Germaniei.
Traim intr-o tara de simpatici. Radu Berceanu n-a mancat usturoi, gura nu-i pute si, in felul lui, e simpatic rau cand se enerveaza si da pe gura de toate cele. ... i s-au zguduit ideile in cap cand a cazut de pe motocicleta.
Ca tot omul, romanul se da in vant dupa circ.
La data de 21 noiembrie 2010, in jurul orei 16.30, N. IULIAN, de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mitsubishi, pe Calea Vacaresti dinspre Splaiul Unirii catre bd. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr.
Referitor la furtul comis la data de 23.12.2010, ora 13.35, la sucursala unei banci din sectorul 3, de catre doua persoane necunoscute care au sustras un sac de transport valori ce continea suma de aproximativ 400.000 lei parasind locul faptei cu o motocicleta, in urma cercetarilor intreprinse de catre politisti din cadrul Sectorului 3 Politie s-a reusit identificarea autorilor faptei stabilindu-se ca este vorba de 2 cetateni straini.
La data de 13 martie 2010, in jurul orei 18:10, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in Piata Victoriei, sectorul 1, pe M. Razvan de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea o motocicleta marca Kawasaki fara a poseda permis de conducere.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. Nicolae de 30 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. Onur de 21 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Jeep Grand Cherokee, pe Calea Victoriei, sectorul 1, fara a poseda permis de conducere.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G. Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere.
La data de 20.11.2011, in jurul orei 05.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I.
Presedintele PSD Adrian Nastase si-a anuntat ieri decizia de a candida pentru functia de presedinte executiv al PSD. El a declarat ca ar fi fost “anormal“ sa fie in continuare presedinte, iar Ion Iliescu sa-i fie adjunct.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Ionut Tene) Acum cateva luni am fost mirat ca a reaparut intempestiv Marian Munteanu, fostul lider al Pietei Universitatii din 1990, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV (clujenii hatri o mai numesc Jocul de glezne de la Hellvig TV).
google-analytics.com